Strul med kommentarer på Dog News

Kära läsare, vi kan se att ett antal kommentarer inte kommer upp på sidan trots att vi som administrerar kan se dem.

 

Om Din kommentar ej syns under inlägget, vänligen gå in igen och gör en ny vi gillar Era kommentarer! Vi tar ytterst sällan bort kommentarer, det är tyvärr nåt fel på wordpress bloggportal som gör att Era kommentarer ej alltid kommer med som synliga.

Det här inlägget postades i Nyheter och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

2 svar på Strul med kommentarer på Dog News

  1. Christina skriver:

    Själv fick jag vänta i 4 veckor innan jag fick loss en hund som omhändertagits av polisen trots att det var en hund som jag hade ute på foder. Försökte få hem den så fort den omhändertagits. Det värsta av allt är att stället som tagit hand om hunden dessa fyra veckor inte skött hunden särskilt bra. Enligt veterinärintygen var den i sämre skick när jag hämtade den än när den lämnades in av polisen… Det är svårt det här med att veta vad som är ett gott hem eller inte. Särskilt när en institution med tillstånd inte ens klarar av att sköta sina hundar. Många gånger är det hemmen som man är fundersam kring som visar sig vara de bästa medan det man trodde var säkra familjer visat på motsatsen. Men ditt tips att kolla med Länsstyrelsen sållar ju bort en del.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.