Drar din hund – Har du provat VGWBälte?

Har du eller din hund problem med värk, drar din hund, om du har svarat ja på någon av dessa frågor så rekommenderar vi att du provar VGWBälte för din hund.

VGW står för Very Good Walking, och skall vara just det också, bältet är utformat så att hunden i de flesta fall slutar dra och avlastar istället för att få skador genom att använda vanligt halsband eller sele. VGWBälte® är ett varumärke som står för produkter som är anatomiskt utformade för hund. Det lite extra ordinära med detta bälte är att man fäster kopplet i ringen som sitter framme på bröstet, sedan allttinerar man kopplat från sida till sida på hundens hals. Detta kan kännas ovant i börja för både hunden och dig själv.

Bältet har en lugnande effekt hos hundar eftersom den är väldigt behaglig och inte smärtar. Den ger hunden fria luftvägar, naturligt rörelsemönster, avlastar rygg och nacke. Den är helt anatomiskt utformad efter hunden och inget annat djur. Bältets utseende ser du på den fina rottweilern brevid.

VGWBälte®Extension är även behagligt för hundägaren. Som hundägare kan du lätt hålla din hund eftersom hunden inte får samma kraft att dra sig framåt i den. Hunden blir lugnare och får större benägenhet att ta kontakt med sin hundägare eftersom den inte utsätts för smärta eller obehag på promenad.

Någon av er läsare som använder eller har använt VGWbälte?

Det här inlägget postades i Nyheter och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.