Uttråkad tonåring hängde hundvalp på tvättlinan

Jerzon Senador från Calamba på Filippinerna riskerar åtal för djurplågeri sedan han hängde upp sin hundvalp på en tvättlina och fotade den, för att sedan dela med sig av bilderna på facebook.

Jerzon hade långtråkigt enligt honom själv, därav hittade han på detta sattyg för att få uppmärksamhet genom facebook. Facebook kan vara bra till mycket men får också människor att göra mycket dumma saker för lite uppmärksamhet. Hundvalpen hängdes upp med flertalet klädnypor i skinnet och fick sedan hänga där medan pojken fotograferade den stackars valpen.

Bilderna fick snabbt myndigheternas uppmärksamhet. Tusentals arga djurvänner bombarderade tonåringen med upprörda inlägg.

Jerzon skrev senare på sin logg: Jag hoppas ni kan förlåta mig och jag lovar att aldrig göra om det här.

Hade tråkigt – hängde sin hundvalp på tork

Det här inlägget postades i Nyheter och har märkts med etiketterna , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

5 svar på Uttråkad tonåring hängde hundvalp på tvättlinan

 1. felliee skriver:

  O_O

 2. Eva skriver:

  Snälla du, bra att du skriver om sådant här men jag skulle vilja ha möjligheten att välja om jag vill se sådana bilder eller inte. Nu hade jag ingen chans att undvika det då bilden stirrade mot mig så fort jag surfade in här!

 3. Chrippa skriver:

  Hade för mig att hundvalpar har överskott av nackskinn, fast sen beror det väl på hur högt
  torklinan sitter i relationen till valpen storlek om den skulle trilla av? Om hunden redan är död
  och enligt ovan torkas på samma vis som vi torkar lutfisk i Norden så tvekar jag att detta kan hållas för djurplågeri.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.