11 veckor gammal hundvalp omhändertas av Länsstyrelsen

En 11 veckor gammal hundvalp kommer att omhändertas av Länsstyrelsen i Umeå, detta är ett mycket ovanligt fall och extremt då det handlar om en så ung hund.

Den lilla hundvalpen har lämnats ensam utan tillsyn under längre perioder vilket anses vara allvarligt då det handlar om en valp på bara 11 veckor. Hundägaren har fått chans att rätta till sitt handlande men inte visat något intresse av att bättra sig. Då är det enda rätta att hundägaren förlorar sin valp, kan man inte ta hand om en liten valp skall man inte ha hund överhuvudtaget!!!  Länsstyrelsen kommer senare att fatta beslut om vad som ska hända med valpen, om den ska säljas, överlåtas eller eventuellt avlivas.

Hund omhändertas i Umeå


Det här inlägget postades i Nyheter och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.