Trevligt med kontakter från er läsare

Igår fick vi ett mycket trevligt telefonsamtal av en av bloggens läsare, det glädjer oss att höra att bloggen är uppskattad.

Nu var det inte enbart för att berätta att hon gillar bloggen som denna kvinna ringde, hon ville även ha lite råd och prata angående sin hund som hon var orolig för. Vi hoppas att tiken mår bättre och att det inte var någon fara med henne.

Idag fick vi ett mail från en annan läsare som gärna ville få sin länk synlig på bloggen. All kontakt är mycket uppskattad, fortsätt att kontakta oss om ni vill synas på bloggen eller bara vill utbyta kunskap om hund. Ni når oss bäst på email dog.news@hotmail.com . Vi svarar också gärna på era akuta frågor på telefon, det är bara kul om vi kan hjälpa er med era hundar.

Det här inlägget postades i Nyheter och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.