Standardiserad dammsugarpåse – för djurägare

 

Electrolux har gjort en undersökning där det visade sig att hela 24% av de tillfrågade blir irriterade eller till och med mycket irriterade i samband med att de måste köpa nya dammsugarpåsar. Eftersom många djurägare måste byta dammsugarpåse en gång i månaden eller ännu oftare är det en hel del irritation alldeles i onödan.

 

Allt fler svenskar skaffar katt eller hund som husdjur. Samtidigt ökar förekomsten av allergier, vilket gör att städningen hemma blir allt viktigare. Damm, djurhår och annat kan förvärra allergiska besvär. Om man väntar för länge med att byta dammsugarpåse påverkas dammsugarens kapacitet, men många byter inte påse förrän de får just detta tecken på att det är dags. En anledning till att man väntar är just att inköpandet av dammsugarpåsar uppfattas som krångligt och jobbigt.

Därför har Electrolux tagit fram en standardiserad dammsugarpåse.

 

När man inte behöver leta efter rätt påsmodell kan man istället välja dammsugarpåse utifrån andra beslutskriterier som t ex att den ska passa allergiker, vara tillverkad på ett hållbart sätt eller att den tar bort dålig lukt. s-bag finns i olika varianter just för att svara mot dessa krav. Många djurägare väljer s-bag® anti-odour som absorberar och neutraliserar de obehagliga lukter som bildas när organiskt material, t.ex. matrester eller hår från husdjur, bryts ned i dammbehållaren. s-bag® anti-odour, fångar upp den obehagliga lukten och förhindrar att den sprids. Dessutom avlägsnas 99 % damm, pollen och andra partiklar.

 

S-bag dammsugarpåsar finns i dagligvaruhandeln eller via webshop HÄR
De passar bland annat dammsugare från AEG, Electrolux, och Volta.


Det här inlägget postades i Nyheter och har märkts med etiketterna , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.