Hunden Boo sprider Pomeranian mani

Världens Gulligaste hund, Boo som är av rasen Pomeranian, smittar allt fler personer med ”Pomeranian feber”, allt fler googlar på rasen och letar efter information.

Läs om vad du bör veta innan du skaffar en Pomeranian valp, många bra tips till dig som vill ha fakta om rasen Pomeranian HÄR

Boo möter Sveriges sötaste hund HÄR

Pomeranian valpar till salu  HÄR

Sverige har fått sin alldeles egna Boo blogg HÄR

Hunden Boo är trimmad på ett lite annorlunda vis, man har klippt ned stor del av pälsen vilket ger Boo ett gulligt nallelikt utseende.

Läs också, Har Världens Gulligaste hund BOO sjukdomen BSD

På denna blogg i menyn till höger finner Ni all information om rasen Pomeranian som ni behöver för att lära känna rasen bättre. Pomeranian är en lätt lärd ras och älskar att vara med överallt, den är mycket tillgiven sin ägare, men ändå ingen leksak.

På bilden ser ni Pomeranian hanen Max då han var liten valp, Max pappa heter ”Indy” och är uppfödd av Kennel Black Orange’s som ni kan läsa mera om HÄR

Pomeranian hanen Smiley har ett lika vackert ansikte som Boo, kolla in Smiley HÄR

Läs ALLT om Boo HÄRDet här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

16 svar på Hunden Boo sprider Pomeranian mani

 1. Liza skriver:

  Boo ser ju ut som en mysig liten nalle och verkar vara en skön liten hund som sprider positiva vibbar, det är härligt 🙂
  Men det är ju inte så vi vill att Pommarna ska se ut, det finns en risk med popularitet, så bra att du kompletterade med en bild på Max som söt liten valp (antar att han har kläder på för att det var kallt ute).
  Vi får hoppas att de som fastnar för rasen pga Boo tar sig tid att ta reda på hur en Pomeranian ska se ut och vara (www.pomeranianklubben.se) så de inte gynnar avel av typen nallebjörn med öronen på fel ställe, färger som inte är godkända och oseriös avel.
  Sedan är ju Pomeranian en liten aktiv hund (www.aktivpom.se) som behöver mycket uppmärksamhet och stimulans i vardagen, det är inte en knähund eller leksak.
  Sedan kan man ju fråga sig varför Max är nedklippt och har kläder på sig?

  • Liza skriver:

   Sorry nu skrev jag fel, fel hundnamn i sista meningen, det ska vara:
   Sedan kan man ju fråga sig varför Boo är nedklippt och har kläder på sig?

   • dognewss skriver:

    Vår första reaktion var att hunden Boo lider av BSD eller Alopecia X? Kanske?
    Max däremot bar sin jacka ute då han var valp och det regnade och blåste den dagen då han var på besök, han var i åldern 4-5 månader då rasen normalt byter päls….då kan det behövas kläder.

 2. Liza skriver:

  Samma första reaktion här, men många klipper eller rakar ned sina Pommar helt utan att de har någon sjukdom, varför då välja en långhårig ras?
  Önskar att de nedklippta Pommarna åtminstone kan få behålla sin vackra krage av päls som ger dem sitt underbara utseende, sedan är det ju aldrig fel att klippa lite extra under magen när det är varmt ute 😉
  Förstår att Max behövde jacka då det var dåligt väder 🙂

 3. Sune...the girl skriver:

  Men shit har ni 4 stycken?! Jag är flata men jag är kär i Boo haha. Min dotter var här förut och jag visade bilder på honom och hon sa att det är en sån hon vill ha men dom är svindyra va?

 4. Sune...the girl skriver:

  Tyvärr jobbar hon väldigt mycket och är borta allt från 12-21 timmar i sträck så det var mest en önskan om en sån hund men hon har inte tid med den tyvärr. Men dom är förbannat söta dom där 🙂

 5. Pingback: BOO hysterin gav Dog News Nytt rekord i besök | Dog News

 6. Ewa Hansson skriver:

  Stora risker med sådan popularitet!

 7. Pingback: Fakta att skaffa en Pomeranian valp | Dog News

 8. dognewss skriver:

  Detta inlägg har blivit läst 4158 gånger just NU

 9. Ted Floryd skriver:

  Bra att komma ihåg att Pomeranier också är välkända för att vara en av världens mest ”aggressiva” hundraser! Kan ju ha att göra med att totalt inkompetenta fjortisar ofta skaffar dem som ”påklädningsdockor” snarare än folk som faktiskt kan hundar…
  Säger givetvis inte att alla som har PomPoms är inkompetenta fjortisar, men ni vet nog vad jag menar. Speciellt om ni själva inte tillhör den gruppen! 😉

  Popularitet från sådana här saker tenderar dessutom absolut att locka just dessa som inte har en aning om vad en hund är över huvud taget utan vill ha ”en sådan där söt nalle” utan att alls reflektera över att det är en Hund som kräver flera timmars aktivering varje dag!

 10. Jasmine skriver:

  ååhhh Boo är så söt <33

 11. Anonym skriver:

  jag sökte första gången på söta hundar och så såg jag Boo. Jag tänkte ååhhh en sån ska jag ha… 🙂

 12. Anonym skriver:

  Var får man tag på uppfödare? Finns det någon i västerås, hur mkt kostar dom? Eftersom dom är så efterfrågade kanske man ska välja en annan ras?

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.