Norska djurplågaren tände eld på hunden Rocky

Ännu en oskyldig hund som har fått sätta livet till, efter att den norska djurplågaren ”tagit hand” om honom….hon tände eld på honom med en tändare…….

Eva Wiklund lade ut en annons på Blocket, hon klarade inte längre av att rasta sin hund Rocky. Hon fick svar av en kvinna som hon trodde hon kunde lita på, hon visste inte att det var den ökände norska djurplågaren.

Sex dagar senare då hon fått reda på vem kvinnan var, tog hon lagen i egna händer och åkte till gården där hon lämnat Rocky. Hon möttes av en skräckbild när hon kikade in genom köksfönstret. Hennes hund Rocky låg orörlig på golvet. Tyvärr kom hon försent, hunden var så sjuk så den avlivades nästa dag.

HÄR kan Ni läsa om hur man jobbar mot tiden, ingen vill ta sitt ansvar. Hur många hundar skall få lida innan något sker?

Det finns flera historier om hundar som råkat illa ut av samma kvinna här i Sverige, man undrar HUR får detta pågå?!!

På Blocket hittar man annonser där den norska djurplågaren säljer hundvalpar i Sverige. De flesta som är aktiva inom hund vet att kvinnan efter sin dom flyttade till Sverige och startade ny uppfödning av hund trots att hon har djurförbud i Norge.

Tyvärr vet inte den vanliga ”Svensson” om vem denna kvinna är, så hon kan fortsätta sälja hundvalpar som om inget hänt.

SKRIV under HÄR stoppa kvinnan från att skada flera djur

Norska politiker förtvivlade över att hon får föda upp hund i Sverige

Hon tände eld på Rocky

Kastade hundvalpar i väggen

Helsjukt – kvinna med livstids hundförbud tillåts ha hundar

Svårt fall av vanvård på kennel i Norge  på länken finns det mesta du behöver veta om kvinnan samt en video

HÄR finner ni foton på henne

Kvinna i Jämtland anmäld för grovt djurplågeri
Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

22 svar på Norska djurplågaren tände eld på hunden Rocky

 1. dennistyra1 skriver:

  Jag blir så upprörd o arg så jag gråter. Hur kan denna människa få fortsätta utan att något händer . Detta är ju helt fasansfullt
  mvh emma

 2. Majsan Karlsson skriver:

  Annika Hallin djurskyddshandläggar LST som uttalade sej den 7 aug 2010 i tidningen LT Strömsund att då fanns det en hund & den var välskött…vad säjer du/ni nu???

  • Eva Karlsson skriver:

   Bara för en hund ’ser’ välskött ut, så tror jag inte att hon har blivit ’friskare’ en sådan sjuk människa ska inte ha några djur överhuvudtaget!

 3. Anonym skriver:

  jag köper qvinnans ögon för tusen spänn vill ha dom i en burk med sprit .

 4. hundmatsmannen skriver:

  Sjuk människa det där, borde avlivas..

 5. Christer skriver:

  Bura in eländet på livstid. Hur man klarar att bara begå två brott (fortkörning och intrång) när man hämtar sin hund är ju beundransvärt. Tror man skulle fått lägga till ett till (netydligt värre) om man själv hämtat hunden. Antingen är hon psykiskt sjuk och ska omhändertas. Annars bura in och kasta nyckeln.

 6. Mona Rönningen skriver:

  Vidrigt! Men visst är hon väl känd med namn i Sverige!? Har läst om henne tidigare men kommer inte ihåg namnet. Dags för Djurpolisen att agera!

 7. Wilma skriver:

  Aud Stockman heter kärringen, efter flytten till Svertige så kheter hon numera Linda Mari Sofie Hagen-Johansen bor i Jämtland. Bye i Hammardal

  • Sickan skriver:

   Anne Olsen heter hon numera (bytt namn). Har nån sorts skyddad identitet idag, hon känner det väl jobbigt med hatet mot hennes verksamhet här. Bor i Bye Hammerdal (rätt stavning) i Strömsunds kommun, Jämtland. Hon annonserar på Blocket under olika namn, Anne Olsen, Carl, Ador mm.
   Fn säljer hon rottweilerblandrasvalpar, annonserna raderas ofta men dyker upp igen.
   Den här kullen är avlad på en tik (Flisan, blandras) som i år skulle ha fyllt 9 år. Mamman dog eller avlivades kort efter valparnas födelse. Pappan är en renrasig rottweiler där ägaren INTE givit tillåtelse till att hanen fick användas i avel! (Pappan finns inte kvar där.)

   Köp inte dessa valpar!!!
   Köper man en valp av henne för att rädda den = gynnas hennes fortsatta avel.
   Köper man en valp för att man tycker synd om den = gynnas hennes fortsatta avel.
   Köper man en valp utan att veta = gynnar men hennes fortsatta avel.

   Jämtlands Länsstyrelse – vad gör de åt kvinnan??? Hur långt ska det gå? Djurpolis NU till Jämtland eftersom Lst där inte kan upprätthålla djurskyddet!

   På valpbilderna ser man att hon har jack russel hemma också. Var försiktig vid omplacering av vuxen hund, för hon köper vuxna hundar som hon säljer efter att ha använt dem i avel (om de överlever).
   Norsktalande, kraftig, kan låta trevlig. Ja, det var väl allt för nu.
   RIP alla hundar som dött pga henne.

 8. secondsofmylife skriver:

  Det är verkligen fruktansvärt och jag hoppas att den svenska lagstiftningen vad gäller djurplågeri blir skärpt. Det borde vara högre straff för all typ av djurplågeri, samt att det borde finnas djurpoliser i hela landet.

 9. Pingback: Skriv under – Stoppa den norska djurplågaren |

 10. Pingback: VARNING! « ☆ Marit's Blogg ☆

 11. Marice! skriver:

  Alltså allt detta h-vete & trauma dessa djur & människor utsätts för!!!nu få det f-n i mej vara nog!DJURFÖRBUD är det som gäller & dessa handläggare på LST i Jämtland bör avgå med omedelbar verkan.hur har man kunnat låta detta hålla på när man visste från början vad som hade hänt…

  • Anonym skriver:

   Instämmer fullständigt! Vad är problemet? blir tokig över att brottslingar skyddas och de stackars offren struntar de i!

 12. Pingback: Anmälningar mot Aud Stockman har lagts ned |

 13. Pingback: Länsstyrelsen skriver på sin hemsida ang norska djurplågaren |

 14. kajsa skriver:

  skäms över att vara mäniska när jag läser om vad folk gör med djur! djur har precis lika stort värde som en mäniska! dom har precis lika mkt känslor som oss. dom känner också smärta lika mkt som oss! vad är det för fel på den här mäniskan… hon är en feg liten fis i rymden som ger sej på en liten hund! hon kan ju ge sej på en mäniska i hennes egen storlek ist… den kan iaf försvara sej!…

 15. Pingback: Norska djurplågaren frias från misstankar – hon har INTE bränt Rocky |

 16. Pingback: Nu åtalas den ”norska djurplågaren” i Sverige |

 17. Pingback: Rättegången mot den ”norska djurplågaren” pågår just nu |

 18. Pingback: Skrivelse mot lågt straff för ”Norskan” |

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.