Skriv under – Stoppa den norska djurplågaren

HÄR kan Du skriva under en lista som skall hjälpa till att påverka så att den norska djurplågaren stoppas från att ha ihjäl eller skada flera djur!

Demand a ban on owning pets for a Norwegian dog torturer now living and breeding dogs in Sweden

Norska politiker förtvivlade över att hon får föda upp hund i Sverige

Hon tände eld på Rocky

Kastade hundvalpar i väggen

Helsjukt – kvinna med livstids hundförbud tillåts ha hundar

Svårt fall av vanvård på kennel i Norge  på länken finns det mesta du behöver veta om kvinnan samt en video

HÄR finner ni foton på henne

Kvinna i Jämtland anmäld för grovt djurplågeriDet här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

19 svar på Skriv under – Stoppa den norska djurplågaren

 1. Pingback: Norska djurplågaren tände eld på hunden Rocky |

 2. Birgitta Elm skriver:

  hon är en fruktansvärd ondskefull människa..borde förvissas till en annan värld..eller låsas in och aldrig komma ut igen..fyyyyy

 3. Anonym skriver:

  Lås in henne och kasta bort nyckeln!

 4. johntaw12 skriver:

  Bara att vrida nacken av kärringen!

 5. Amandha Stensson skriver:

  Så f**king fegt att ge sej på djur! Skulle vara så jävla skönt att bara stå och sparka på henne(förlåt men jag blir förbannad!)… Skulle vilja att man tog fast henne så man kunde göra likadant mot henne som hon gjorde mot hunden, gärna lite värre.. Det är nästan ingen som bryr dig heller(om djur)! Människa som dödat människa får det högsta straffet som möjligt och en hel del böter och de är hur mycket snack om det som helst! Men, när en människa som dödar djur, får människan bara lite böter, har faktist inte hört talas om att en människa fått fängelse för att misshandlar och plågat en hund eller katt… Vi måste ändra på oss.

  • Maria skriver:

   Jag håller med.. Som man behandlar hundarna, borde man bli behandlad själv. Tand för tand, Öga för öga.. Hon borde få känna på sin egen medicin……….

 6. tony skriver:

  Jag blir tårögd när jag ser bilder på hundar denna så kallade människa plågat! Och rent ut sagt va fan gör polisen åt saken? Är det ok att denna kvinna får fortsätta plåga djur?

  Vi i vår förening sprider denna kvinna nu med bild för att så många som vi kan nå får se henne och att dom sprider det med vidare.

 7. delarasoltan skriver:

  Finns det någon grupp som jobbar gemensamt för att få polisen (eller vad det hänger upp sig på..) att göra något?
  Om man går ihop och kräver att något görs, ringer och pratar med de som har hand om fallet.
  Finns detta som Facebook grupp möjligtvis?

  • dognewss skriver:

   Vi har precis lagt upp din fråga på Fb till en person som jobbar för att det skall bli ett djurförbud även i hela Norden

 8. Ord räcker inte.Hon borde få förbud även här.Lite fängelse är inte heller fel.Hur ska man bära sig åt för att stoppa någon som henne.För det är bara ett måste.

 9. Jessica Larsson skriver:

  Sverige är FÖR LAMT!! Varför kan de inte stoppa henne, eller lämna över henne till norsk polis?? Har hon svenskt medborgarskap??

 10. kenna skriver:

  Fy fan för en sådan djävulsk plågoande. Man borde placera en stor djävla raket i röven på henne och skicka fanskapet till den plats som kallas helvetet.

 11. Kim skriver:

  Vadfan, ”behandla andra som du själv vill bli behandlad”, kan vi väl behandla henne så som hon behandlar hundarna, skulle jag vilja… Fast kanske inte det bästa, men lite kul kanske… Hitta människan, flytta henne till en öde ö där hon inte kommer åt mänskligheten. Varför gör inte Sverige något, då hon gick från Norge till Sverige, de borde väl göra som Norge, och spärra in henne också!

 12. Kristina skriver:

  Hon är ju bara totalt sinnesjuk!

 13. tonje karlsen skriver:

  Fjern den kjerringa fra samfunnet gle noen andre Gjør det!!!
  HVOR ER POLITIET I SLIKE SAKER?!!!

 14. Rune Reinli skriver:

  Stopp denne gale kvinnen. Hun er tydeligvis ”forstyrret” i hodet. Mine tanker går til den stakkars svenske dama som gav den bort til torturisten. Huff så vondt det måtte være å finne hunden slik når hun trodde den hadde kommet til et godt hjem.

 15. Lena skriver:

  Total djurförbud och fängelse är lindrigt… Men tyvärr det hårdaste vi har så lås in hin ordentligt!

 16. Inger Margrethe Schultze skriver:

  Sett dette forferdelige menneske i fengsel resten av livet så hun ikke får mishandlet og drept flere dyr. Jeg skjønner ikke at dere ikke får bukt med dette udyret. Nå må svenskene vise at de kan handle. Norge klarte jo ikke å bure inne dette menneske, men lot hun få reise til Sverige og fortsette sine forferdelige handlinger. Alle aviser, tv kanaler må nå få varslet alle om dette. Ha også et stort bilde av dette jævlig menneske til skrekk og advarsel

 17. maria hjert skriver:

  vill gärna veta vem denna människa är vad hon heter o var hon bor, jag blir så jävla lessen o förbannad över att en så störd människa kan få fortsätta att hålla djur. hur kan man få veta vem hon är? jag är väldigt angelägen och kommer inte att ge mig. älskardjur

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.