Namninsamling för gemensamt djurförbud i Norden

När någon flyttar över en lands gräns i Norden och har ett förbud att ha djur i annat Nordiskt land, anser en grupp på Facebook att förbudet ska gälla i ALLA NORDISKA länder!!

Stöder du detta ber vi dig skriva under namninsamlingen. Man anser inte att det får vara så enkelt att slippa ett straff genom att flytta från ett land till ett annat. Man anser att våra djur är så värnlösa att de måste skyddas på alla tänkbara sätt!

Namninsamlingen ska lämnas in till Nordiska Rådet nu på fredag i samband med att de håller sitt möte om bla. samarbete över gränserna mot dömda djurplågare.

Vi i Sverige har samarbeten genom NORDISKA RÅDET med alla andra Nordiska länder Bla så kan en dömd pedofil inte flytta till annat land utan att det kommer fram genom ett register som finns.
.Det finns även fler olika register som myndigheter använder sig av för att kontrollera människor och se om de är dömda i annat land.

Det som missats och måste ske är att om någon fått ett DJURFÖRBUD i något av våra Nordiska länder så ska det gälla i alla övriga länder också. Det ska inte gå att bara byta land och få möjlighet att fortsätta att plåga djur om man en gång fått ett förbud.
Här finner du länken till FB-eventet.

Här finner du länken direkt till att skriva under.

Glöm inte att gå in på din egen mail och godkänn underskriften. Först då är ditt namn med


Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.