Årets coolaste julklapp

Här kommer tips på Årets Coolaste Julklapp, en ledpall som lyser i regnbågens alla färger, Du väljer själv med en fjärrkontroll vilken färg pallen skall ha, eller så ställer du in ett program där pallen skiftar färg automatiskt.

Du kan använd ledpallen som belysning i trädgården, eller som cocktailpall eller som vi gjort ovan att fota hunden på. Ett tips är att fota din hund inomhus eller i mörker/skymning där du ställer in pallens färg på tex rött om hunden vunnit gruppen på utställning. Det blir en häftig och cool bild, att fota hunden på eller intill en röd pall, eller blå om den kommit tvåa osv.

Hos oss kommer ledpallen att lysa upp vår terrass och hundgård, en inbjudande annorlunda utomhusbelysning som väcker uppmärksamhet.

Gör grannen grön av avund, ställ pallen i trädgården och låt den lysa upp din vackraste rabatt.

Eller varför inte ställ ledpallen på terrassen och använde den som cocktailbord när du njuter av ett glas vin….

I mörker eller skymning syns färgerna bäst, du laddar ledpallen i ca 6 timmar och sedan behövs inga sladdar utan du kan ställa den var som helst. Garanterad uppskattad present, även till den som har ”allt”


Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

1 svar på Årets coolaste julklapp

  1. Petra Lundmark skriver:

    ja fr du var frst .. inte slarva bort nsta ide . 29 nov 2012 kl. 12:38 skrev WordPress.com :

    >

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.