Länsförsäkringar gör en pudel

Försäkringsbolaget gör en pudel i ärendet om hundattacken som skedde i Borås i våras. En 64-åring höll på att dö av blodförgiftning och njursvikt sedan han räddat dotterns hund som attackerades av en lös staffordshire. Då vägrade försäkringsbolaget att ge honom ersättning men de har nu ändrat sig.

Efter att händelsen omskrevs i media hörde ett vittne av sig som kunde intyga att hon själv försökt få den attackerande hunden att släppa taget och hon hade sett att 64-åringen med handen varit inne i hundens mun.

Länsförsäkringar gör nu en pudel och medger att ägaren till den lösa hunden är skadeståndsskyldig och betalar därmed ut ersättning till 64-åringen.

Försäkringsbolaget backarDet här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.