En tredje hund dödad i Ramsjö vargrevir

I lördags dödades en tredje hund i Ramsjö vargrevir, samma hundägare drabbades som förlorade en hund för en månad sedan.

På Länsstyrelsen är man helt säker på att det handlar om varg, det finns inga tvivel på att hunden dödades av vargar. Efter den andra vargattacken togs beslut om att ingen skyddsjakt skulle ske, men nu kan beslutet komma att omprövas. Det är helt naturligt att vargar dödar ett par hundar i sitt eget revir säger man på Länssytrelsen.

Men hur tänker man som hundägare här, varför släpper man ut sin hund på jakt i ett vargrevir då risken för att förlora sin hund är stor?! Vet inte hur ni andra tänker men jag hade aldrig släppt ut min hund i skogen med vetskapen om att den med stor sannolikhet kommer att bli ihjälbiten!

Ännu en hund vargdödad norr om RamsjöDet här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.