Hundar plågas till döds

Enligt ett nyhetstips vi fått bröt sig ASPA, den offentliga myndighet som ansvarar för herrelösa hundar i Rumänien, in på på ett privat hägn i Bukarest, där bland annat Vier Pfoten verkar. Med största brutalitet tog de med sig 90 friska och väl omhändertagna hundar, många redan bokade och väntande på sin resa hem till Storbritannien.
ASPA bröt sönder burar och de skrikande och blödande hundarna släpades därifrån. Vittnen berättar om att en del hundar kvävdes till döds med skosnören. Även de hundar som var under behandling på veterinärkliniken togs. Allt detta under den lokala polisen skydd! Hundarna har förts till det kommunala hägnet utanför Bukarest och ingen tillåts tillträde dit förrän på måndag. I nuläget vet ingen hur många hundar som är skadade eller döda.

Se nyhetsinslaget härDet här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.