Hunden Batman från filmen Pojken med guldbyxorna i tidningen Allers

Allers artikel

Den 26 september var det biopremiär för filmen Pojken med guldbyxorna, då blev hunden ”Batman” kändis. Till vardags kallas hunden Chanel och är en tik som spelar rollen som en hane i filmen. Filmen blev 1:a på biotoppen direkt efter premiärhelgen! Dog News skrev om hunden tidigare i höstas här

Familjen Palm i Fjärås har haft bråda dagar sedan det blev känt att deras lilla guldklimp spelade en viktig roll i filmen. Numera är familjen Palm och deras Pomeranian hundar kändisar, om inte tidigare så efter ett helt uppslag i senaste Allerstidning, som du kan läsa genom att klicka på bilden ovan. Allers har en upplaga på ca 200 000 ex och är Sveriges största veckotidning. I tidningen jämförs hunden Chanel med Lassie, Båtsman och Tom Hanks hund Hooch………

Chanel finns numera med hos DogModel & CODet här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.