Tasspass pålitlig hundpassning

Tasspass är företaget som vill göra det smidigt för dig som hundägare att komma i kontakt med Sveriges bästa hundvakter, hunddagis och hundpensionat runt om i hela landet. Bokar gör du enkelt med några knapptryck på nätet.

På Tasspass hemsida finner du enkelt och snabbt en hundvakt nära dig, genom att söka på ort eller postnummer får du upp hundvakter och pensionat i ditt närområde. Du kan också läsa pålitliga omdömen om hundvakterna från tidigare kunder, så att du kan känna dig säker på att din älskling är i trygga händer.

Du kan självfallet träffa hundvakten innan själva hundpassningen, och bilda dig en egen uppfattning om personen som skall ta hand om din hund. Efter mötet bestämmer du själv om du vill gå vidare eller välja en annan hundvakt.

På Tasspass hemsida här kommer du igång med bokning av hundvakt

Driver du ett hunddagis eller hundpensionat eller är utbildad hundvakt kan du självfallet registrera dig hos Tasspass och erbjuda dina tjänster via dem. Registrering för tjänster kan du göra på denna sida här

annons

 


Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.