Bad hundägare koppla sin hund – blev misshandlad

En 66-årig kvinna blev misshandlad gul och blå av en annan hundägare under promenaden, då hon bad den mötande hundägaren koppla sin hund.

Annette som är svenska men bosatt i Danmark får idag psykologhjälp efter mötet med en hundägare som slutade med besök på sjukhuset för omplåstring.

Anette rastade sin egen hund då hon mötte en ung kvinna med en lösspringande hund. Anette bad vänligt om att den mötande hundägaren skulle koppla sin hund, dels för att båda hundarna var hanar dels för att det råder koppeltvång på området de befann sig på.

Anette hade aldrig kunnat ana vad som komma skulle, hon fick ett rejält knytnävsslag rätt i ena ögat och blev både sparkad och slagen gul och blå. Den unga kvinnan försvann sedan från platsen efter misshandeln.

Anettes dotter har delat detta på facebook och inlägget har blivit delat tiotusentals gånger samt media har uppmärksammat fallet. Trots det har kvinnan som misshandlade Annette inte gett sig till känna 🙁

Annette: Jeg fik tæsk af kvindelig hundelufterDet här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.