Lord Lou – Äkta miniatyrmöbler till din hund

relaxed-in-sofa

Behandla din hund som en kunglighet

Lord Lou® säljer vackra, eleganta handgjorda möbler och tillbehör till Din hund. Lord Lous hundsängar skiljer sig från traditionella sängar, de är äkta miniatyrmöbler av högsta kvalitet, med särskild prioritet på utsökt design, så att de passar utmärkt i alla hem.

Hunden, människans bästa vän är värd att bli behandlad som en kunglighet, endast det bästa är bra nog, eller vad sägs om denna underbara lyxiga matskål från Lord Lou.

Riva-new-20150414 (1)

En matskål att visa upp på din facebook som gör varje hundägare avundsjuk. Du kan köpa matskålen här.

Arthur-fusili-dark-blue-upholstered-S

Eller varför inte en utsökt miniatyrsoffa, en bädd som det riktigt utstrålar lyx om. Passar utmärkt som inredning i vilket vardagsrum som helst och du beställer den med bara några knapptryck här.

Luciano2

Gillar du inte stilen på denna romantiska soffa kan du alltid välja en vintagesoffa i skinn. Vi tror inte din hund tackar nej till en tupplur i denna sköna bädd som du kan köpa här.

Wheely_army_green1

Eller kanske föredrar du något enklare, då passar säkert denna sköna tjocka bädd med hjul till din älskling. På länken här hittar du dessa utsökta bäddar i flera färger.

Max_cushions_blonde_wolf

Vill du vara mera bohemisk och bara ha en kudde på golvet till din hund så passar denna lyxiga kudde utmärkt som sovplats till de flesta kräsna hundar. Dessa stilfulla bäddar finns i flera utvalda färger på denna länk här.

Läs allt om vad Lord Lou står för här


Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

2 svar på Lord Lou – Äkta miniatyrmöbler till din hund

  1. Pingback: Indy har fått nya lyxiga matskålar från Lord Lou | Indy – Sveriges Sötaste hund

  2. Pingback: Lord Lou – Lyxig pläd till Dig och Din hund |

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.