Hund stulen under promenad

En Pomeranian även tidigare kallad Dvärgspets tik stals i fredags mitt på dagen från en godtrogen hundägare.

Det var under en promenad med hunden som en främmande ung kvinna och två män kom fram för att klappa den lilla bruna tiken. Mannen talade om för främlingarna att tiken eventuellt skulle omplaceras och trodde att ungdomarna var intresserade

Mannen lämnade hunden tillsammans med ungdomarna medan han gick för att hämta en penna (då han skulle skriva ned kontaktuppgifter), då han kom tillbaka hade kvinnan och männen tagit med sig hunden och lämnat platsen.

 Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

2 svar på Hund stulen under promenad

  1. Bintan skriver:

    Men hur kan man ens göra något sådant?! Hoppas att hunden kommer tillrätta…

  2. Saffran skriver:

    Fy så hemskt 🙁
    Man kan aldrig lita på folk någonsin, speciellt inte sin hunds välbefinnande i händerna på totala främlingar man möter på gatan! Enda främlingarna med ska försöka lita på är veterinärerna och sköterskorna på våra veterinärskliniker.
    Hoppas hunden hittas snabbt igen och att den hamnar i ett bra hem, på rätt sätt!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.