Hjälp Hundstallet att bygga nytt i Göteborg!

ICEBUG

Hjälp Hundstallet att bygga nytt i Göteborg!

Hundstallet är en ideell förening som under drygt 100 år hjälpt hundar att hitta nya hem. Nästa år är det dags för Hundstallet att påbörja byggandet av en ny anläggning i Göteborg, för att kunna hjälpa ännu flera hundar till ett bättre liv. 
Den 5 december kommer Hundstallet tillsammans med samarbetspartnern Icebug att erbjuda medlemmar att vara med och bidra till detta nybygge.

Från och med den 17 mars 2014 arrenderar Hundstallet Bergsjön 49:3 av Göteborgs stad.

Marken i Bergsjön uppfyller alla krav som Hundstallet har för att kunna bedriva sin verksamhet: ett läge inte allt för långt från centrala Göteborg, tillräckligt stor yta, bra rastningsmöjligheter i närheten och tillräckligt stort avstånd från närmaste bostadshus. Dessutom var Göteborgs stad mycket positiv till en etablering just här.

Med utgångspunkt från Icebug butik på Södra Larmgatan 9 i Göteborg kommer vi anordna en liten tipspromenad. Icebug erbjuder under dagen också 20% rabatt på hela sitt sortiment av skor.

Eventet håller på mellan klockan 10.00 och 14.00 och både människor och hundar är välkomna. Icebug kommer att bjuda på glögg utanför butiken till våra tvåfotade vänner och vatten till våra fyrfotade. Möjlighet att skänka valfri summa till byggandet av Hundstallet Göteborg kommer också att finnas.

Varmt välkomna!


Med vänlig hälsning,
Hundstallet i samarbete med Icebug.

För ytterligare information om Hundstallet, besök http://hundstallet.se/

04a17839ca2a50a26b9820436795a5eb


Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.