Träningsgodis för den mest kräsna hunden

Dog Stickiesfavvo

Letar du efter träningsgodis till din kräsna hund, har du provat vår sponsor Vitakrafts extra köttiga mjuka Dog Stickies ?

Under Hundmässan i Älvsjö såg jag en handler vid ringside som gjorde allt för att få kontakt med sin hund. Hunden var uppenbarligen inte intresserad av godiset handlern hade i handen. Jag gick fram och erbjöd dem en bit Dog Stickies men handlern skakade på huvudet och sa att hunden var ytterst kräsen och äter bara hemgjort godis med stark doft.

Precis innan ekipaget skulle in i ringen insisterade jag på att handlern skulle prova Dog Stickies, jag frågade om jag fick ge hunden en bit och vips så hade den mest kräsna hund svalt biten och tittade med bedjande ögon om han kunde få mera! Ekipaget gick sedan in i ringen med Dog Stickies och vann klassen i stor konkurrens!

Du hittar Dog Stickies i utvalda mataffärer och på zooaffären.


Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.