Jämförelser av hundförsäkringar

hundförsäk

Detta är vad alla hundägare har velat veta, vilken hundförsäkring skall jag ta till just min hundvalp, nu har Konsumenternas Försäkringsbyrå hjälpt dig på vägen och tagit fram en jämförelse på de olika försäkringarna.

Det visar sig att de skiljer sig åt ganska rejält. Från 2,3 poäng för If:s lilla försäkring till 4,2 poäng för Svelands Maximal, som är deras mest omfattande försäkring, och Agrias 120 000 kronors-försäkring. Däremellan finns 18 olika varianter, som har överraskande stora skillnader, enligt Konsumenternas Försäkringsbyrå, till Svd.

Man skall ALLTID fråga uppfödaren vilken försäkring som hen tycker att passar just till den ras man köper, eftersom uppfödaren är den som har mest kunskap om vad rasen kan drabbas av och vad försäkringsbolaget täcker!! tex vi hade inte ”råd” med Agria, det kostade oss alldeles för mycket pengar att betala i självrisk vid ett skadefall,  så IF är en självklarhet för DOG NEWS hundar!

04a17839ca2a50a26b9820436795a5eb

Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.