DOG NEWS utsatt för bedrägeri

DOG NEWS mottog i fredags ett falskt brev och idag har personen bakom brevet angett sig som DOG NEWS grundare till försäkringsbolaget IF och försökt göra ändringar i DOG NEWS hundförsäkringar.

En person misstänks ligga bakom de falska breven som anges komma från försäkringsbolaget IF, brevet är undertecknat Margareta Sturesson och personen har använt sig av IFs logga. Brevet sändes med vanlig post. Flera personer har mottagit samma brev.

Mitt på dagen blev vi kontaktade av försäkringsbolaget IF som ringde upp då linjen ”brutits” mitt under pågående samtal. Vi sa då att vi inte ringt och tänkte inte mera på det. En konstig känsla sa oss att nåt inte stod rätt till så vi ringde tillbaka till IF som mycket riktigt bekräftade att en person hade uppgett sig vara en av oss och försökte göra ändringar i våra hundförsäkringar.

En utredning pågår hos IF och vi sänder härmed en VARNING för bedrägeri!

04a17839ca2a50a26b9820436795a5eb

Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

4 svar på DOG NEWS utsatt för bedrägeri

 1. Inger skriver:

  Fattar inte hur folk kan bete sig så illa, ren avundsjuka är vad det är! Kan inte förstå hur man inte istället kan glädjas åt andras framgångar och säga grattis till fina resultat på utställningen eller tävlingsbanan eller grattis till den fina kullen ni fått eller tacka för det enormt fina jobb ni gör med denna blogg!? Nä jag förstår inte att elakheter och hat ska finnas överallt, inte undra på att världen ser ut som den gör med krig och elände 🙁
  Jag hoppas personen som gjort detta åker dit för det är fan inte okej att bete sig på detta vis! Men det går så bra att sitta bakom sin stängda dörr och bakom en dataskärm och bete sig så här men stå face to face är dom för fega för, usch å fy säger jag bara!!

 2. Margareta Sturesson skriver:

  Nej!!!… än värre nyheter än i morse, som om det inte räckte med de falska breven. Detta är helt sjukt och GROVT försäkringsbedrägeri. Jag är verkligen ledsen för er skull och för vad Ni utsatts för…..dessutom blir jag gråtfärdig då jag ser mitt namn dras ner i smutsen. Självklart är det inte jag som skrivit under breven, mitt namn har man antagligen använt för att jag är ute mycket på utställningar och jobbar 🙁 Med vänlig hälsning Margareta

  • dognewss skriver:

   Tack Margareta för din kommentar – Vi är minst lika ledsna som Du och hela historien har gått över alla gränser – Vi kanske ses någon gång skall hålla utkik efter Dig och komma bort och prata en stund

   • Margareta Sturesson skriver:

    Ja, som du skriver, det har gått över alla gränser och jag hoppas personen i fråga förpassas ur hundvärlden så snabbt som möjligt. En önskan är ju att däri borde bara finnas människor som jobbar seriöst och som kan glädjas med andras framgångar. Jag hoppas verkligen det blir utrett framför allt för Er skull men även för min del. Gör gärna det, skulle kännas skönt om vi träffades, hoppas Ni känner likadant. Kommer att arbeta i Vänersborg hela helgen och likadant i Tvååker. Vi får ha förtröstan så länge….

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.