EFTERLYSNING – ÄGARE till DUMPAD Chihuahua

chihua

EFTERLYSNING – ÄGAREN TILL en Chihuahua tik som dumpades på parkeringsplatsen på Hässleholms Internationella hundutställning lördagen den 21 maj!

Tiken är chipmärkt men man har inte kunnat finna den i SKKs hunddatabas eller Jordbruksverkets hundregister. Man har sökt även i register utomlands. Misstanke finns att hunden dumpats, först trodde man att någon i brådskan glömt transportburen med hunden då man packat sin bil och åkt iväg.

DELA DELA DELA så man får tag på ägaren!

04a17839ca2a50a26b9820436795a5eb

Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

8 svar på EFTERLYSNING – ÄGARE till DUMPAD Chihuahua

 1. Ewa Hansson skriver:

  Varför leta efter en sådan ägare? Lika bra att hunden får ett nytt hem där den blir älskad!

 2. Helena skriver:

  Om hunden behöver någonstans att bo är hon välkommen hit om det kan fungera för henne med tre andra hundar varav en chihuahua kille (kastrerad)

 3. Natalie skriver:

  Jag vet tyvärr inte vem ägaren är, men hon är jättevälkommen till vår hundfamilj här i göteborg där en fin schäfer samt Chihuahua killar finns om hon behöver ett nytt hem. Vi är hundutbildade samt att jag som skriver jobbar på hunddagis där hundarna får följa med <3

 4. Alexandra Brandt skriver:

  Stackars liten… Bor utanför Hässleholm med vår lilla chihuahua och jag skulle bli förkrossad om hon försvann. Säger som andra före: Hittas inte ägaren är hon mer än välkommen till oss.

 5. Ann-Kristin Moen skriver:

  Uten at man vet noe som helst så kaster folk inn påstander om at eieren ikke bør ha hund og at hunden må få et nytt hjem… Hva om eier fikk et illebefinnende og er kjørt på sykehus, bevisstløs, ute av stand til å gjøre rede for seg… Det KAN faktisk hende at denne hunden ikke er dumpet, noe annet KAN har skjedd.

  • Liv skriver:

   Tror vi har samme tankegang 🙂 Så ikke kommentaren din før etter at jeg hadde postet min 🙂

 6. Liv skriver:

  Kan eier ha fått et illebefinnende og er tatt med til sykehus? Ikke alltid lett å vite hvorfor noe sånt har skjedd.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.