Hundägare – Sätt dig själv i en solvarm bil

Uppmaning till alla hundägare: Hoppa in i din bil, kör en kortare sträcka med AC på för fullt, kör hem till din parkering ställ bilen i skuggan och stäng av motorn. Sitt kvar i bilen 10 minuter utan att starta motorn eller öppna fönster. Kolla klockan stanna kvar sittandes i bilen 5 minuter till……..börjar det bli varmt?

Prova nu samma sak med bilen ståendes i full sol…….

Alla hundägare borde stänga in sig själv i en bil i 15 minuter, ungefär så länge det tar för en person att uträtta ett kortare ärende inne i en affär eller dylik plats. Det är ju så de flesta hundägare tänker då de lämnar sina hundar i solvarma bilar! Jag är borta bara en kort stund!

varmt

04a17839ca2a50a26b9820436795a5ebDOG NEWS Sveriges största hundblogg

Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.