De stulna Labradorerna spårlöst försvunna

metro

De tre Labrador hundarna, Lisa, Enzo och valpen Leo är fortfarande spårlöst försvunna. Samtidigt kommer rapporter om att en annan hund höll på att bli stulen på samma hundutställning och att hundstölder vid utställningar tidigare har inträffat i Danmark och i Finland.

Att förlora sina hundar så som uppfödare och utställare Rose-Marie gjorde måste var en mardröm, att inte veta var hundarna är och vad som skett med dem kan ge vilken hundägare som helst brustet hjärta.

Polisen jobbar med fallet och har ett nära samarbete med Rose-Marie som var med polisen i Trelleborgs hamn natten till tisdagen och sökte. Polisen hade hittat en hundbur i hamnområdet och det är inte ovanligt med illegal hundhandel över gränsen, men buren i Trelleborg tillhörde inte Rose-Marie.

Fortsätt att sprida våra inlägg om de stulna Labradorerna, någon måste ju ha sett dem dyka upp någonstans, om de inte redan lämnat landet. 

04a17839ca2a50a26b9820436795a5eb

DOG NEWS Sveriges största hundblogg

Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

En kommentar till De stulna Labradorerna spårlöst försvunna

  1. Pingback: Smaklöst be om tipspeng för Labradorerna |

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.