Smaklöst be om tipspeng för Labradorerna

metro

Labrador är en av Sveriges vanligaste hundraser och det kan kännas som att leta efter en nål i en höstack att finna de tre stulna Labradorerna som försvann på hundutställningen i Ronneby.

Labradorerna är fortfarande försvunna och tipsen trillar in, någon skall ha sett en skåpbil som senare skall varit på väg ombord till Rostock, inget är dock bekräftat. Letandet efter de försvunna Labradorerna engagerar en hel hundvärld, det skrivs om hundarna i hela Norden.

Telefonen ringer i ett hemma hos ägaren, många vill hjälpa till och tipsa om att de kan ha sett hundarna, en del av de som ringer kräver tipspengar och undrar hur mycket de kan få om de tipsar om var hundarna kan vara! Oseriösa personer försöker sko sig på en utsatt människas öde.

Samma hände DOG NEWS grundare då hon gick ut i tidningarna för att få hjälp med att få tillbaka sin hane som uppfödaren höll mot hennes vilja. En man ringde sent en kväll och erbjöd sig att hämta hem hunden mot att han skulle få 20 000 NOK i kontanter.

 

04a17839ca2a50a26b9820436795a5eb

DOG NEWS Sveriges största hundblogg

Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

1 svar på Smaklöst be om tipspeng för Labradorerna

  1. Karin skriver:

    Går rykten om att hundarna inte alls är stulna. Vilket många har anat från första början.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.