Veterinärvården får kosta hur mycket som helst

logoevideEnligt en undersökning som Evidensia har gjort i Finland så spelar det ingen roll hur mycket veterinärvården kostar, huvudsaken djuret blir friskt.

En gränslös kärlek till sällskapsdjuren, särskilt till hundarna, märks i svaren. Varannan hundägare sade att det inte spelar någon roll hur mycket vården kostar om den räddar livet på djuret och hunden därefter kan leva ett fullvärdigt hundliv, skriver Vasabladet

Sällskapsdjurens ställning i Finland är stark, rentav starkare än den egna partnerns. Hälften av sällskapsdjursägarna uppgav i undersökningen att det egna sällskapsdjuret i bland känns närmare än maken eller makan. Sex av tio av dem som svarade på enkäten hade vakat med sitt sjuka sällskapsdjur.

04a17839ca2a50a26b9820436795a5eb

DOG NEWS Sveriges största hundbloggDet här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.