Hundratals följde hunden Walnut på hans sista promenad

Hunden Walnut blev 18 år, ägaren Marks sista önskan innan hunden fick somna in, var att gå deras vanliga promenad längs Port beach i Newquay. Mark vädjade på facebook om att så många som möjligt skulle följa med på Walnuts sista promenad, för att hylla sin vän. 

Igår klockan 11.30 fick Walnut somna in, men innan dess bar hans ägare honom invirad i en filt på deras allra sista promenad, hunden var för svag för att gå själv – ekipaget följdes av hundratals hundägare, hundar och journalister, som alla ville dela denna sista stund med den 18-åriga hunden. Att en hund blir 18 år gammal är inte så vanligt.

RIP Walnut

walnut

04a17839ca2a50a26b9820436795a5eb.jpg


Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

2 svar på Hundratals följde hunden Walnut på hans sista promenad

  1. Monica Liljeqvist skriver:

    Vad vackert, blev rörd,

  2. SIXTEN skriver:

    HELT UNDERBART HAR GJORT DEN PROMENDEN 2 GGR. TUFFT MEN VACKERT OCH ETT UNDEWRBART SÄTT ATT TA ADJÖ

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.