Kedja slutar sälja fyrverkerier

mossa

Varje jul och nyår blir många hundar och andra djur skrämda av fyrverkerier, nu slutar en svensk kedja att sälja fyrverkeripjäser. Kedjan har tidigare visat sig vara hundvänliga då hunden får gå med in i butiken med sin ägare.

Byggvaruhuskedjan Bauhaus slutar att sälja fyrverkerier i sina svenska butiker. Enligt marknadschefen Johan Saxne, slutar försäljningen av fyrverkeripjäser av tre anledningar: för djurens skull, för miljön och på grund av olycksrisken, skriver Folkbladet.

Sedan tidigare har bland andra Rusta, Citygross och Willys slutat med försäljningen av fyrverkerier.

04a17839ca2a50a26b9820436795a5eb.jpg

DOG NEWS Sveriges största hundbloggDet här inlägget postades i Nyheter och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.