Hundutställning ingen rockkonsert

hogljud

Öronbedövande ljudvolym vid finalringen under utdelningen av priset Årets utställningshund på MyDog 2017, musik och speaker ljud i nivå med en rockkonsert – inte hundvänligt. 

DOG NEWS var inbjuden som journalister att göra en artikel om MyDog, vi planerade att skriva om Årets utställningshund och finalerna på lördag. men ljudnivån vid finalringen med discomusik på högsta volym och en speaker som provar överrösta musikvolymen kändes som den värsta rockkonserten, så vi lämnade hallen utan reportage.

Inte ens på Världsutställningarna i Helsingfors, Stockholm och Danmark har man kommit i närheten av denna fruktansvärda höga ljudnivå – hundutställning skall väl inte vara en rockkonsert? Vi kan inte se det hundvänliga i denna höga ljudvolym som fick människor att lämna hallen, hur skall då hundar behöva utsättas för ett sådant oljud? Ingen vanlig konversation gick att genomföra i närheten av finalringen. Vad var syftet med detta oljud?

04a17839ca2a50a26b9820436795a5eb.jpg

DOG NEWS Sveriges största hundblogg 

Det här inlägget postades i Nyheter och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.