Barnboken Hjördis hittar hem ges ut till förmån för Hundstallet

hjordishittar

Idag på alla hjärtans-dag lanseras barnboken Hjördis hittar hem och är en bilderbok för barn i åldern 3-6 år. För varje såld bok går 10 kronor direkt Hundstallet.

Boken handlar om hunden Hjördis, då familjen inte längre kan ta hand om henne hamnar hon på Hundstallet. Hon trivs bra på dagarna, men känner sig ensam om nätterna och bestämmer sig för att rymma för att leta reda på en ny familj.
Berättelsen om Hjördis är påhittad.

Boken säljs till förmån för Hundstallet, och för varje såld bok kommer 10 kronor att ges till Hundstallet – Svenska hundskyddsföreningens verksamhet.

DOG NEWS  har varit i kontakt med författaren Anna Hansson som skrivit boken. Anna fick upp ögonen för Hundstallet och det fantastiska arbete de gör år 2015, när hon hämtade en hund därifrån som behövde ett nytt hem. Tyvärr blev hunden sedan sjuk och finns inte längre kvar, men varje dag tittar Anna på Hundstallets sida för att se om det dykt upp någon ny hund som skulle kunna passa in i hennes familj, med deras två galna frallor.

Anna kände att hon ville göra något för att hjälpa hundarna och Hundstallet, och tänkte att det bästa sättet skulle vara att skriva en bok och på så sätt både sprida information om att Hundstallet finns, och samla in pengar. Många av hundarna som kommer till Hundstallet behöver veterinärvård, och det kan bli dyrt.

Anna kontaktade sedan Emmalill Frank, som är en minst lika stor hundälskare som hon själv, och frågade om hon ville illustrera. Det ville hon gärna, och förlaget Whip Media ville gärna ge ut boken. Nu hoppas vi på att kunna samla in mycket pengar till Hundstallet!

Där kommer alla ni läsare kunna hjälpa till, hjälp hundarna på Hunstallet genom att sprida detta inlägg på era facebook sidor och till alls som älskar hundar!

Boken kommer man att kunna köpa på många ställen, men nätbokhandlar som Adlibris och Bokus släpper boken till salu idag.

 

04a17839ca2a50a26b9820436795a5eb.jpg

DOG NEWS Sveriges största hundbloggDet här inlägget postades i Nyheter och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

1 svar på Barnboken Hjördis hittar hem ges ut till förmån för Hundstallet

  1. Pingback: Hjördis hittar hem - Whip Media

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.