Hund kokades till döds i 34 graders värme

mastiff

En hund som lämnades uppbunden i en tvättlina utan vatten och utan möjlighet till skugga dog en plågsam långsam död, den kokades till döds från insidan och ut. Temperaturen ute var 34 grader i skuggan på söndag morgon då hunden hittades död. 

Just nu är det extremt varmt i Australien, man har mätt toppnoteringar på upp till 47,6 grader och innevånarna uppmanas att inte titta på TV och inte laga mat och inte överbelasta elnätet genom att bara kyla ned de rum man befinner sig i till 26 grader.

Ändå lämnade en hundägare sin hund uppbunden på en bakgård helt utan tillgång till skugga och vatten. Hunden hittades död på söndag morgon, den hade genomgått en långsam fruktansvärd död där inälvorna hade kokat den till döds inifrån och ut. Hunden var troligen en Mastiff. Ägaren hade inte varit hemma sedan på fredag.

04a17839ca2a50a26b9820436795a5eb.jpg

DOG NEWS Sveriges största hundbloggDet här inlägget postades i Nyheter och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

1 svar på Hund kokades till döds i 34 graders värme

  1. Rebecka skriver:

    Fyfan! Vad vidrigt! Varför binder man ens sina hundar ute ensamma? Dumheter!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.