Finlands Frist dog Lennu charmar en hel värld

 

lennuFinlands president Sauli Niinistös hund Lennu, har redan en längre tid charmat dem han träffat, men de senaste dagarna har hela världen fått upp ögonen för Lennu. Över 40 000 gånger har bilder på Lennu delats på internet och du hittar massor bilder under #Lennu

Lennu har fått springa ganska fritt vid olika tillställningar och ofta ses han störa ceremonier men det uppskattas av omgivningen och Lennu har därmed blivit ett med media och internet. Lennu är av rasen Bostonterrier, kanske världens charmigaste hund?

lennu2

Lennu missar aldrig en chans att utforska alla rum han vistas i

04a17839ca2a50a26b9820436795a5eb.jpg

DOG NEWS Sveriges största hundbloggDet här inlägget postades i Nyheter och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.