MiniFinder Atto – Aldrig mer ett försvunnet djur

Dagligen görs efterlysningar på facebook och internet där hundar eller andra djur sprungit bort, med MiniFinder Atto hittar du lätt din hund och du behöver inte vara orolig eller ligga sömnlös på nätterna och undra var din hund är just nu, om den lever eller om den ligger skadad någonstans i skogen.

Nu är det lätt att skydda ditt djur från att springa bort, du behöver aldrig mer vara rädd för att tappa bort ditt djur om du använder MiniFinder Atto.

Varje år återfinns över 1500 djur med hjälp av MiniFinder Atto.

MiniFinder® Atto är en av de minsta och lättaste gps spårsändare för djur på marknaden. Med en storlek på ca. 6x3cm och ringa vikt på 38g passar den även de minsta djuren.

Du kan använda MiniFinder till alla slags djur, allt från hundar, katter till större djur.

Atto uppdaterar sin position så snart den upptäcker rörelse. Öppna bara upp Tracktor APP:en och se dess position i realtid. Enheten stödjer röstkommunikation. Du kan ringa till din MiniFinder Atto och ge order till ditt djur som t.ex. “kom hem”, “sitt”, “ligg” mm.

Atto är IP67 certifierad produkt vilket betyder att den är helt vattentät. Enheten har långt över medel gällande batterikapacitet i denna storleksklass. Standbytiden ligger på 20 dagar och konstant arbetskapacitet på ca. 3-4 dagar. Atto nyttjar samma smarta algoritmer som sin storebror MiniFinder® Pico.

Köp din MiniFinder® Atto här

 

annons för MiniFinder

DOG NEWS Sveriges största hundbloggDet här inlägget postades i Okategoriserade och har märkts med etiketterna , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.