Kvinna bakom djursexnätverk är hundvakt i Blekinge

hundar

En tidigare huvudperson i ett hemligt djursexnätverk i Sverige är nu hundvakt i Blekinge. Flera hundägare i länet har redan anlitat kvinnan, som själv uppger att hon sedan länge har slutat med tidelag och djursexfilmer.

Kvinnan har enligt sin profil på internetsajten en egen hund och har redan passat ett antal hundar i Blekinge. Hon kan inte svara på vad hon tror hennes kunder tänker om de visste om hennes historia. Det är inte något hon berättar för hundägarna, skriver SVT

Se hela inslaget här: Kvinnan har passat flera hundar i Blekinge

Kvinnan har pekats ut som spindeln i ett djursexnätverk. Hon har spelat in filmer då hon haft sex med hundar, och även med en häst, och också haft liveshower inför publik. Nu erbjuder hon sina tjänster som ”ansvarsfull” hundvakt – i Blekinge, skriver sydöstran

År 2008 avslöjade Expressen ett stort nätverk av djursexutövare i Sverige och där var kvinnan en av nyckelpersonerna.

Under avslöjandena kom det två gånger fram att kvinnan hade sex med hundar, och att hon dresserade valpar till att ha sex med människor, och agera inför kameror. Filmerna såldes först via ett amerikanskt bolag, men senare tog kvinnan och ytterligare någon i nätverket över även försäljning och distribution.

04a17839ca2a50a26b9820436795a5eb.jpg

DOG NEWS Sveriges största hundbloggDet här inlägget postades i Nyheter och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.