Tävling – Vinn barnboken Elon, Plexus och de gömda hundarna

Tävling – Vinn barnboken Elon, Plexus och de gömda hundarna av Milena Bergqvist, boken vänder sig till barn i åldern 9-12 år.

3 personer vinner var sin bok om Elon, Plexus och de gömda hundarna, böckerna sänds till vinnarna efter tävlingsperiodens slut, direkt från vår sponsor Berghs Förlag AB.

För att delta i tävlingen skall du besvara de två frågorna nedan och sända ditt svar på email till dognews@hotmail.se senast den 29 mars 2017. Märk ditt email med ”Vinn bok”

  1. Vilken annan bok har författaren Milena Bergquist skrivit?

2. Varför vill just du vinna en bok?

Boken Elon, Plexus och de gömda hundarna handlar om: ”Mamma ljög när hon sa att det skulle bli bättre i den nya skolan.” Elon är trött på att vara rädd, trött på att bli retad, trött på att vara ensam. Men ett vänligt hundhuvud tillhörande världens största hund har bestämt sig för att få Elon på andra tankar. Och snart blir de indragna i ett spännande äventyr. Ska Elon och hans nya vänner hitta de försvunna hundarna innan det är för sent?

Milena Bergqvist har också skrivit den älskade serien om Millan.

DOG NEWS Sveriges största hundbloggDet här inlägget postades i Nyheter och har märkts med etiketterna , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.