Tävling – vinn boken Sofia med knuff

sofiamedknuff.jpg

Just nu kan 3 personer vinna boken Sofia med knuff, en bok som handlar om Sofia som fått diagnosen adhd, i boken förbereder sig Sofia inför en agilitytävling. 

För att delta i tävlingen skall du besvara våra två frågor nedan och sända ett email med ditt svar samt ditt namn och adress till dognews@hotmail.se senast den 29 mars 2017. Vår sponsor Idus förlag sänder ut böckerna direkt till vinnarna efter tävlingsperiodens slut. Märk ditt email med Boken om Sofia.

  1. Vad heter hunden i boken Sofia med knuff? 
  2. Varför vill just du vinna boken Sofia med knuff? 

 

I Sofia med knuff – Det här är jag, har Sofia blivit lite äldre och går i femte klass. Sofia har i andra boken fått mer stöd för hur hon ska hantera sin adhd och har lärt känna sig själv mer och accepterat sin diagnos. Hon har lättare för vissa saker och svårare för andra. Hennes envishet gör att hon inte ger upp, vill hon bli bra på något kämpar hon för att bli det. Som inför agilitytävlingen med hunden Sixten.

Med böckerna om Sofia vill författaren Annelie Strömberg sprida kunskap i att vi alla är olika. Hennes förhoppning är att böckerna ska bidra till diskussioner om hur vi på bästa sätt ska möta allas olika behov. Boken kan användas som ett underlag i skolan och hemmet för att lyfta fram utvalda frågor och låta barnen komma med egna reflektioner och tankar. Boken ger inga konkreta svar, här finns inga rätt eller fel eftersom situationer ofta uppfattas olika.

Läs mera om boken och provläs boken här 

Logo-Idus-Forlag-Black-sidan-200.png

DOG NEWS Sveriges största hundbloggDet här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.