Tävling – Vinn unika graverade champagneglas

Tävling där du kan vinna 2 stycken unika graverade Champagneglas Aurum 23cl från gravyrbutiken.se

Här kommer en riktigt fin chans att vinna personligt graverade Champagneglas till Dig själv med motiv och text som Du själv väljer – tänk att sitta i solen och njuta av ett glas kall Champagne i dessa glas.

1 person vinner 2 personliga Champagneglas, från vår sponsor gravyrbutiken.se.

För att delta i tävlingen skall du besvara våra två frågor nedan och sända ditt svar tillsammans med ditt namn, din adress och ditt telefonnummer till dognews@hotmail.se, vi vill ha ditt svar senast den 29 mars 2017. Märk emailet Gravyrbutiken.se

  1. Nämn 3 olika produkter som du kan köpa hos Gravyrbutiken.se?
  2. Varför vill just du vinna Champagneglasen?

Välj din personliga gravyr på dessa graverade champagneglas och skapa en unik present till Dig själv eller att ge bort som bröllopspresent till det nygifta paret , studentpresent till det lyckliga studenten, födelsedagspresent till mamma eller pappa som fyller jämnt. Champagneglasen finns i olika utföranden såsom bröllopsgravyr, studentgravyr, födelsedagsgravyr, fotogravyr och med vanlig text. Du kan få ingraverat eran företagslogga på dessa produkter och på så sätt skapa helt unika gåvor att ge bort till kunder och anställda. Gravyrmetoden som används för att gravera dessa glas är lasergravyr, gravyren blir vit frostad.

Champagneglas i blåst kristall. De originella formerna och glasets smäckra fot förskönar bordet och förhöjer aromen på champagnen.
Detta champagneglas har en tunn kant för en optimerad smakupplevelse. Glaset håller mycket hög kvalité. Tål maskindisk.

DOG NEWS Sveriges största hundbloggDet här inlägget postades i Nyheter och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.