Man begärs häktad för mordförsök på hundägare

Den man som under lördagskvällen knivhögg en hundägare och dennes hund vid Persborgs torg på Lönngatan i Malmö begärs nu häktad av åklagare.

Upprinnelsen till attacken ska ha varit att paret ska ha sagt åt mannen att hålla sin hund tydligare, varpå mannen högg med en kniv mot både paret och deras hund. Både den mötande hundägaren och deras hund ådrar sig skärskador efter mannens kniv, skriver 24malmö.

Den kvällen försvann mannen från platsen innan polisen han fram, men några dagar senare vad det igen dags. I närheten av Lönngatan viftade mannen igen med kniv, mannens utseende stämde in på beskrivningen på den man som under lördagskvällen knivhuggit en hundägare.

04a17839ca2a50a26b9820436795a5eb.jpg

DOG NEWS Sveriges största hundblogg

#mordförsök #hundägare #malmöDet här inlägget postades i Nyheter och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.