Din hund mår bra av en omtänksam försäkring

Alla som har hund vet att livet förändras till det bättre. Den nya familjemedlemmen tillför så mycket glädje och som hundägare hoppas du förstås på att hunden alltid ska få vara frisk och inte råka ut för skador. Men som för alla levande varelser kan man ha oturen att råka ut för en olycka eller drabbas av en sjukdom. Därför är det viktigt att ha en bra försäkring så att hunden snart kan vara på benen igen.

Den enda hundförsäkringen med fast självrisk

När vi utvecklade vår hundförsäkring tog vi fasta på att det var veterinärkostnaden som många hundägare oroade sig för. Därför erbjuder vi en hundförsäkring som har fast självrisk, vilket innebär att du som hundägare aldrig betalar mer än den fasta självrisken vid veterinärbesöket.

* Veterinärbesöket kan bli dyrt om man inte har en bra försäkring. Vi vill inte att hundägare ska ställas inför valet att kanske avstå från en behandling/operation av hunden för att det kostar för mycket. Med vår hundförsäkring behöver du inte oroa dig, utan du betalar bara den fasta självrisken som är antingen 2 500 kr eller 4 500 kr beroende på vilken av våra hundförsäkringar du väljer, säger Ann-Sofie Wikberg, Hundexpert på If

Vi på If älskar djur och det märker våra kunder

Vi som jobbar med hundförsäkring på If är själva djurälskare och skulle du titta in hos oss så är väggarna tapetserade med bilder på våra husdjur; allt från hästar, hundar och katter. Vi får dagligen många samtal från djurägare som har djur som drabbats av skador och olyckor. Vårt mål är att se till att de snabbt och smidigt ska få hjälp och ersättning, så att de kan fokusera på att ta hand som sitt djur.

Som hundägare kan det kännas tryggt att veta att vi får högt betyg av kunder hur vi hanterar skador som rör hundar. De flesta ärenden är avklarade inom 24 timmar och vi är både glada och stolta att våra kunder är mycket nöjda – 92 % ger oss en 4 eller 5 i betyg på en femgradig skala.

Läs gärna mer om vår hundförsäkring på if.se/hundforsakring. Där hittar du också bra tips och råd om livet med hund.

 

I samarbete med IF - annons

Det här inlägget postades i Nyheter och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

1 svar på Din hund mår bra av en omtänksam försäkring

  1. Saffran skriver:

    Stolt kund hos IF!
    Suverän försäkring, trevlig kundservice och alltid lätt att få svar och komma i kontakt om man behöver det =)

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.