Tävling – vinn boken Poor Yoda

Tävling där 3 personer vinner varsin bok av Poor Yoda, en bok på lättläst engelska i serien LäslekLär av författaren Douglas Foleys.

För att delta i tävlingen skall du besvara de två lätta frågorna nedan och sända svaren tillsammans med ditt namn och din adress till dognews@hotmail.se. Vi vill ha ditt svar senast den 6 juli 2017. Böckerna kommer att sändas till vinnarna direkt från vår samarbetspartner Lava förlag.

  1. Hur många böcker har Douglas Foley skrivit i serien lättläst engelska?
  2. Varför vill just du vinna en bok?

Lycka till !

Läs mera om boken Poor Yoda och författaren Douglas Foley

Poor Yoda är den tredje boken i författaren Douglas Foleys och illustratören Louise Jacobssons serie på lättläst engelska med de svåraste orden översatta till svenska. Berättelsen handlar om Jamie och hans hund Lucy som bor i en liten engelsk stad.

När Jamie kommer ner i köket hittar han en lapp från sin mamma. Han måste gå och handla. Trist, tycker Jamie, men han kallar på sin hund och går.

Man skulle kunna tro att det skulle bli en dag som alla andra, men den visar sig bli ett riktigt äventyr! Promenaden startar med ett rejält skutt i en gigantisk vattenpöl, och fortsätter med en storartad räddningsaktion. Och den som behöver räddas är inte mindre än Jamies vän Zoes katt, Yoda, som har klättrat högt upp i ett träd och inte vågar klättra ner …

Men döm om barnens förvåning! Efter allehanda besvärligheter och räddningsinsatser i form av inhandlade fiskar och hämtade stegar har katteländet mage nog att rädda sig själv!

Berättelsen om Jamie och hans hund och deras invecklade turer för att försöka rädda katten utstrålar en varm vardagshumor. Tillsammans med de fantastiska fyrfärgsillustrationerna borde denna bok bli både barnens och de vuxnas favorit!

Unga Lavas serie LÄSlekLÄR-böckerna innehåller alltid en spännande berättelse ibland med insprängda fakta, skrivna av författare som kan skriva för åldersgruppen 6-9 år. Dessutom innehåller böckerna ett förord riktat till vuxna, om hur man på bästa sätt läser de här böckerna tillsammans med barn

DOG NEWS Sveriges största hundbloggDet här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.