Vi provar Tropiclean produkter för hundar

DOG NEWS provar TROPICLEAN BERRY & COCONUT SCHAMPO – HUNDSCHAMPO

Produkten är doftar härligt sommar och innehåller naturligt protein, havre, hallonextrakt och mangoextrakt som återställer hudens och pälsens naturliga fuktbalans. Bäst effekt får du vid regelbunden användning. Efter badet doftar hunden ljuvligt. Produkten finns även som torrshampo.

TROPICLEAN KIWI & COCOA BUTTER BALSAM

Tillsammans med shampo kan du använda Kiwi & Cocoa Butter balsam, för de hundar vars päls behöver balsam. Tropiclean Kiwi & Cocoa Butter balsam innehåller naturliga ingredienser såsom havre, kakaosmör, kiwi- och kamomillextrakt samt vitamin E.

TROPICLEAN HYPO ALLERGENIC WIPES VÅTSERVETTER FÖR HUND

Tropiclean våtservetter är ett utmärkt alternativ att ha med sig i väskan nu på sommaren då man reser mycket eller på utflykten. Tropiclean våtservetter är extra milda och passar utmärkt för valpar, kattungar och djur med allergier. Alkoholfri. Svider inte.

#tillsammansifrihetochnatur #kennelequip

 

DOG NEWS Sveriges största hundbloggDet här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.