Snart dags för Hundar Utan Hem dagen i Hagaparken!

hundar.jpg

Lördagen den 26 augusti mellan kl 12 -16 äger årets Hundar Utan Hem-dag rum! Vi hoppas att just DU kan komma.

Dagen är späckad med roliga aktiviteter för både människor och hundar. Vi håller som vanligt till i vackra Hagaparken i Stockholm, alla hundälskare är välkomna och vi hoppas på tillfälle att träffa många av er mattar och hussar som har adopterat en hund från oss. Vi kommer under dagen se till att du varken behöver ha tråkigt eller vara hungrig. Det kommer finnas ett stort utbud av både mat och fika och vi fokuserar på att det ska vara gott, nyttigt och vegetariskt.

För att aktivera dig kan du anmäla dig för att bland annat:

  • Testa Nose Work
  • Öva på hundmöten
  • Gå aktivitetspromenad
  • Ta fina porträttbilder på din hund

Vi kommer även sälja diverse hundsaker, fina Hundar Utan Hem-kläder, DNA-tester och lotter med många fina vinster. Extra roligt är att vi i år välkomnar flera av våra samarbetspartners på Irland däribland Dundalk Dog Rescue, Rehoming Cork Pets och Dublin Husky Rescue som alla är så spända på att träffa sina tidigare skyddslingar. Vi kommer ha vår fina hundtransport på plats och du får chansen att gå in i den och titta hur hundarna reser från Irland till Sverige.

Vi hoppas att många av er adoptörer också vill delta i Hundar Utan Hems hundparad. I hundparaden visar hussar och mattar upp sina ögonstenar och publiken får en kort presentation av vem de ser. Du behöver inte göra något trick eller kunna gå fot – vi vill bara visa alla glada, lyckliga, välmående hundar som fått en andra chans i ett nytt hem. Du kan anmäla dig redan nu till asa@hundarutanhem.se

Alla intäkter under denna dag går oavkortat till att hjälpa fler behövande hundar! Vi tar emot både kontant-, kort- och swishbetalning.

Vi lovar – detta är en dag ni INTE vill missa, så boka in den i kalendern!
Lördagen den 26 augusti kl.12.00-16.00 i Hagaparken, södra delen av parken (vid tennisbanorna) Solna/Stockholm.

Parkeringsplatser kan vara begränsade så åk gärna kommunalt istället om ni har möjlighet.

Ta gärna med er egna filtar och/eller stolar så ni kan njuta av dagen på bästa sätt!

Håll gärna utkik på vår facebook sida som vi löpande kommer uppdatera inför Hundar Utan Hem dagen.

04a17839ca2a50a26b9820436795a5eb.jpg

DOG NEWS Sveriges största hundbloggDet här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.