En spaupplevelse för din hund – Regndroppsmassage

Therese Norén, änglamedium, massör, medicinsk aromaterapeut, utför Regndroppsmassagen till djur, bland annat hästar och hundar.

– Man masserar in oljan under pälsen och djuren reagerar väldigt positivt. Min hund var tidigare väldigt rädd när vi var ute och gick men efter att jag masserat in en relaxationsolja på hennes tassar är hon mycket lugnare och kan gå i kopplet utan problem, säger Therese på Prisma Kropp & Själ till 24kalmar.

Här läser du mera om hur du själv kan utbilda dig i Regndroppsteknik och hjälpa din egna hund eller kanske vill du bara ha hjälp med behandling för din hund.

För att utbilda sig i Raindrop Technique skall man ha fyllt 18 år. Man behöver inte ha några förkunskaper innan man börjar på kursen. Man lär sig hela behandlingen på en dag Regndroppsteknik är lätt att lära sig, lätt att ge och också väldigt effektiv. Är du redan terapeut kan du också använda delar av regndroppstekniken och de eteriska oljorna som komplement och förstärkning av dina vanliga behandlingar.

04a17839ca2a50a26b9820436795a5eb.jpg

DOG NEWS Sveriges största hundbloggDet här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.