”Hundkul! Trickträning för bästa vänner” – En enkel och lustfylld bok om hundträning för barn och ungdom

 

Julklappstips på rolig och lärorik hundbok, till alla föräldrar med barn och hund i familjen, eller varför inte till dig själv om du precis skaffat dig en hund och vill lära dig och hunden några trix.

Rabattkoden ”hundkul”  ger 15 % rabatt böckerna Hundkul! Trickträning för bästa vänner samt hunddeckarna Vargskräck och Kod 513.

Köp böckerna hos Idusförlag här

Länk till provläsning här

Idag finns det nästan 900 000 registrerade hundar i Sverige och de blir bara fler och fler. En stor del av dessa är familjehundar och hundintresset bland barn och unga växer explosionsartat. Konstigt nog har det inte funnits någon bok som tar upp hur man på ett enkelt och roligt sätt kan träna tillsammans med sin hund riktad till denna målgrupp. Inte förrän nu!

Hundkul! Trickträning för bästa vänner är en lättsam och inspirerande bok som handlar om hur man kan träna in olika trick tillsammans med sin hund. Fokus ligger inte på prestation utan på en mysig samvaro. Resan är målet!

Med boken vill vi dela med oss av den glädje det innebär att samverka med sin hund och att lära den nya saker. Alla som har tränat sin hund vet hur det påverkar relationen. Ett förtroende byggs upp och ett samförstånd uppstår – man kommer helt enkelt närmare sin hund.

Ett stort plus med trickträning är att det varken finns tävlingsmoment eller prestationskrav. Slutresultatet i en övning kan mycket väl bli något helt annat än vad som var tänkt från början – och det är lika okej det! Detta gör att träningen blir mer avslappnad och betydligt roligare än om man fixerar sig vid ett slutmål som måste uppnås. Sådana finns det så gott om i barnens värld ändå…

Samtidigt kan träningen vara lärorik för våra unga hundälskare ur flera aspekter. De lär sig att följa instruktioner, de får röra på sig, träna sin motorik och sin lyhördhet inför andra. Inte minst unnar vi alla den lyckokänsla och stolthet som infinner sig när man klarat av att lära sin hund något nytt. Ett aldrig så litet och enkelt trick kan få barnet (och hunden) att växa flera storlekar!

04a17839ca2a50a26b9820436795a5eb

DOG NEWS Sveriges största hundbloggDet här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.