Min hund sitter i garderoben, hon skakar så mycket att garderoben rör på sig

Caroline Olsson, 25, filmade när hennes hund skakade av skräck efter att ha skrämts av fyrverkerier. Hundar kan dö av chocken. Det finns hundar som försvinner efter att de blivit skrämda av smällare och de kommer aldrig tillbaka.

Den 16 december skulle Caroline gå ut på en promenad med hunden Klara, som är en korsning av amstaff och engelsk bulldogg. Då smällde det, och hunden ville gå in direkt. Hunden Klara började skaka av skräck och Caroline filmade hur hunden sitter och skakar. Hon lade ut filmen på facebook och reaktionerna har inte låtit vänta på sig.

FÖRBJUD FYRVERKERIER OCH SMÄLLARE NU!

04a17839ca2a50a26b9820436795a5eb.jpg 

Logga fodax med texten 100%25 naturligt färskfoder från Småland.jpg

DOG NEWS Sveriges största hundbloggDet här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.