TIPS till alla HUNDÄLSKANDE BARN och UNGDOMAR -Är din hund duktig på att göra high five eller snurra runt?

TIPS till alla HUNDÄLSKANDE BARN och UNGDOMAR! Är din hund duktig på att göra high five eller snurra runt? Gillar din hund att pussas, öppna dörrar eller leta efter godis som du har gömt? Eller har ni ett helt annat trick som ni skulle vilja visa upp?! Då är ni välkomna till hundmässan MyDog i Göteborg. den 4-7 januari! Varje dag kl. 11.30 i Aktivitetsringen får unga hundälskare visa vad som är HUNDKUL för just dem och deras hundar!

Alla som deltar får en påse med extra gott hundgodis från Hundgott! De gladaste ekipagen varje dag får boken ”Hundkul! Trickträning för bästa vänner” att träna vidare med hemma. Vi kommer också att ha en Teamwork to Music-uppvisning samt en trickuppvisning med unga mattar och hussar från August Kobbs hundgymasium och deras glada hundar! Så kom och ha hundkul med oss! 🐾🐕😍😃 Läs mera här

04a17839ca2a50a26b9820436795a5eb.jpg

Logga fodax med texten 100%25 naturligt färskfoder från Småland.jpg

DOG NEWS Sveriges största hundblogg
Husdjur

Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.