Träffa Anders Bagge på MyDOG

Bild från Instagram på Anders Bagge tillsammans med hunden Iris. Fotograf: Thomas Hjerten

Det är inte bara hundar som kommer dyka upp under årets stora hundmässa MyDOG i Göteborg. Även en hel del kända ansikten kommer att finnas på plats på Svenska Mässan mellan 4-7 januari. Bland annat musikproducenten – och hundälskaren Anders Bagge. 
– Jag kommer ner med alla fyra hundarna! hälsar han.

Anders Bagge är kanske mest förknippad med musik och programmet Idol. Men faktum är att han också är en stor hundfantast. Så mycket att han äger fyra stycken, två jack russels och två bulldoggs – som alla kommer resa ner till Göteborg och MyDOG under trettondagshelgen.
– Jag brukar ta med mig frugan och hundarna så ofta jag kan när jag reser, berättar Anders.

Det senaste tillskottet i hundfamiljen Bagge är bulldoggen Sonja, som kom i mitten av december. Och fast det bara gått några veckor är hon redan en självklar familjemedlem.
– De andra hundarna tar så väl hand om henne. Vår andra bulldogg, Iris, har tagit på sig rollen att lära henne saker, och själv är man som en trött småbarnspappa just nu, skrattar Anders, som inte utesluter fler hundar till kullen framöver.

– Nej, en eller två till ska vi ha. Vi har en enorm tomt här som de kan springa runt på och huset är så stort så det är inga problem om någon vill gå och lägga sig för sig själv nånstans. Har man fyra kan man lika gärna ha sex stycken, det är inte så stor skillnad, säger Anders.

Lördagen den 6 januari kommer han finnas på plats i Agrias monter under MyDOG och svara på frågor tillsammans med hundcoachen Fredrik Steen.
– Det blir han som får ta alla medicinska och praktiska frågor medan jag kanske kan svara på lite annat, man har ju haft några hundar med åren och lärt sig en del, säger Anders och börjar räkna högt.
– Jag började mitt hundliv när jag blev tillsammans med Laila, då var jag 27 år, sedan dess har jag inte varit utan hund någon gång. Med valpkullar inräknade blir det 18 hundar totalt, säger Bagge.

Vad är det bästa med hundar?
– Glädjen, värmen och att de uppskattar en så mycket. Man får så mycket tillbaka, deras kärlek är villkorslös, säger Anders Bagge.

Träffa Anders Bagge och Fredrik Steen i Agrias monter, lördagen 6 januari på MyDOG

04a17839ca2a50a26b9820436795a5eb.jpg

Logga fodax med texten 100%25 naturligt färskfoder från Småland.jpg

DOG NEWS Sveriges största hundblogg
Husdjur

Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.