DOG NEWS träffade Anders Bagge och Fredrik Steen på MyDog

DOG NEWS fick som vanligt en pressinbjudan till MyDog – i år passade vi på att byta några ord med hundcoachen Fredrik Steen och Anders Bagge. Senast vi träffade Fredrik Steen var för snart 10 år sedan på Skansen då vi var inbjudna av Micael Bindefeld till pressfrukost.

MyDog har nu pågått i tre dagar och för er som inte redan varit där vill vi uppmana att besöka mässan, det finns hur mycket som helst att se. Det är nästan svårt att hinna se och göra allt på endast en dag om man är intresserad av hundar.

Vi passade på att få en kort pratstund med Anders Bagge och hundcoachen Fredrik Steen. Kön fram till duon ringlade lång och till sist tvingades personalen stänga av kön så att Anders och Fredrik skulle få en liten paus. Det var då vi passade på att få vår pratstund med killarna.

Det var många glada tonåringar med mammor som köade till Anders och Fredrik som slet hårt med att skriva autografer och vi passade på att ta var sin autograf förstås (bilderna ovan)

Anders Bagge som är musikproducent och jurymedlem i tv-programmet Idol – är en stor hundälskare och ägare av två Jack Russels och två bulldoggar.

De fyra hundarna – Iris, Ebba, Selma och Sonja – har ett eget Instagramkonto med 33 000 följare @irisbagge. Det senaste tillskottet är valpen Sonja som håller Bagge vaken om nätterna.

Tack killar för trevligt pratstund och fina foton!

För övrigt så ställde vi på DOG NEWS ut en av våra egna hundar med otroligt bra resultat. Tiken blev mest vinnande svenska Pomeranian tik på MyDog i år genom att enbart 9 månader och 2 dagar gammal vinna bästa tik 4 och BIR junior första dagen och bästa tik 2 med CERT och BIR junior, kvalificerad för Crufts 2019 och blev dessutom utplockade med de bästa i BIS finalen för juniorer.

04a17839ca2a50a26b9820436795a5eb.jpg

Logga fodax med texten 100%25 naturligt färskfoder från Småland.jpg

DOG NEWS Sveriges största hundblogg

#fredrikälskarhundar #mydog2018 #andersbagge #hundcoach #fredriksteen
Husdjur

Det här inlägget postades i Nyheter och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.